Diensten

Dienst Mechaniek

Wij doen herstellingen en onderhoud op bijna alle merken van motorfietsen en scooters (Japans, Duits, Italiaans, Engels, Frans, Amerikaans, Taiwanees, enz.)

Wij maken er een erezaak van onze herstellingen waar mogelijk met originele wisselstukken uit te voeren.

Diensten

  • Onderhoud
  • Herstellingen
  • Expertise
  • Digitale diagnose

Voertuigtypes

  • Motorfietsen
  • Scooters
  • Bromfietsen
  • Anderen

Of het nu is om uw carburators te synchroniseren of om uw injectiemotor elektronisch af te stellen, wij hebben de meest doeltreffende werktuigen en de optimale vaardigheden.

VOER ZELF DE HERSTELLINGEN OP UW MOTORFIETS UIT MET ALLE NODIGE WERKTUIGEN. HUUR EEN WERKBANK EN GA AAN DE SLAG!

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE!

01.

Verkoop

Of u nu een nieuw of een tweedehands voertuig zoekt, u bent op de goede plek. Wij geven u advies bij uw aankoop, al onze voertuigen krijgen een volledige check-up voordat ze in onze showroom worden geplaatst. Zo beschikt u over een tweedehandsvoertuig dat in goede staat is en volledig voldoet aan alle veiligheidsnormen.

02.

ACCESSOIRES

Bij “Yes You Can” maken wij er een erezaak van volledig veilig te rijden. Wij hebben tal van accessoires voor u uitgekozen om u en uw tweewieler te beschermen. Kom ons gamma accessoires ontdekken (helmen, vesten, jassen, broeken, handschoenen, sloten, enz.) om veilig en in stijl te rijden.

03.

TAKELDIENST

Wat is er vervelender dan motorpech? Wij weten wat dat betekent en wij weten dat het vaak moeilijk is uw tweewieler tot bij uw garage te brengen. Uw scooter bij u komen ophalen? Yes we can! Bel ons en wij komen langs op het moment dat u het beste uitkomt.

04.

BANDEN

Om onze klanten altijd zo goed mogelijk te kunnen helpen, kunt u uw banden zelf bestellen op het platform https://www.pneus-online-belgique.be/ en kunt u ze gratis bij ons laten leveren. Kies onze garage als plaatsingscentrum en u geniet van een snelle dienstverlening tegen de beste prijs.

Compare List